A TRES DIES DEL DEBUT CONTRA PORTUGAL

Carvajal s'entrena per primera vegada amb el grup

Lopetegui treballa amb els 23 jugadors, inclòs Piqué, afinant els detalls previs a l'estrena mundialista

marcosl43706704 soccer football world cup spain training krasnodar ru180612105803 / STRINGER

Queden només tres dies perquè Espanya debuti en el Mundial davant de Portugal a Sotxi. Queden tres dies i, al final, Julen Lopetegui ha pogut treballar per primera vegada amb els 23 jugadors que ha escollit per a la cita russa, inclòs Dani Carvajal, el lateral dret del Madrid, qui ha abandonat ja el gimnàs.

Lesionat a la final de la Champions contra el Liverpool, l’estat físic del defensa blanc s’havia convertit en el principal assumpte de preocupació de Lopetegui, conscient que és un jugador bàsic en el seu esquema. Però aquest matí ha aparegut Carvajal sobre la gespa de la luxosa acadèmia d’entrenament, encarant l’última fase de la seva recuperació.

Ha treballat el lateral madridista per primera vegada amb els seus companys, disfrutant així Lopetegui dels 23, inclòs també Piqué, malgrat les lleus molèsties físiques que va notar en la sessió de dilluns passat. El tècnic ha dialogat tot sol amb el defensa del Barça per verificar que es troba en perfectes condicions.

A tres dies de l’estrena mundialista contra el Portugal de Cristiano, el seleccionador espanyol té el grup per complet, pendent de si accelera el retorn de Carvajal, qui fa tot just dues setmanes patia una lesió muscular a la cama dreta, o manté, en canvi, la seva aposta per Nacho, el polivalent defensa del Madrid. 

Koke: "Cristiano et guanya partits, però no només el mirem a ell"

No sap Koke si serà l’elegit per Lopetegui per acompanyar Busquets al centre del camp en el debut del Mundial contra Portugal. "Estic preparat per a tot", ha dit el jugador de l’Atlètic de Madrid. "Si jugo ho donaré tot, si soc a la banqueta recolzaré tothom", ha comentat el blanc-i-vermell. Quan li van preguntar si Espanya havia dissenyat un pla anti-Ronaldo, Koke va ser contundent: "Ens preparem tots. Però ens preparem mirant-nos a nosaltres mateixos, potenciant les nostres virtuts, intentant millorar els nostres defectes. Cristiano et guanya partits, n’hem d’estar pendents, però no només el mirem a ell".