POLÈMICA AL BERNABÉU

Marcelo: "La pilota em toca a la mà i és penal"

El jugador brasiler es va sincerar a l'acabar el partit i va reconèixer l'error garrafal de l'àrbitre

marcelo-penalti-jpeg

Marcelo es va sincerar a les entranyes de l'estadi Santiago Bernabéu a l'acabar el partit contra el Bayern i va reconèixer que va fer penal en la jugada clau i més polèmica del partit. En declaracions davant dels mitjans informatius el defensa brasiler va reconèixer el següent: "Sí, la pilota em toca a la mà; i si em toca a la mà, és penal".

I va anar més enllà: "Si digués que no, que la pilota no m'ha tocat a la mà, estaria mentint. La realitat és aquesta". Marcelo va reconèixer que en la jugada que protesta el Bayern la pilota li va a la mà dins l'àrea. Va destacar la capacitat del Reial Madrid per patir i acabar classificant-se per a una altra final.

Així mateix, va reconèixer els problemes que ha hagut de superar el seu equip per classificar-se i va destacar el paper determinant de Navas i Benzema en el partit. "Estic molt content pel Keylor i el Karim, es mereixien fer un partit així. El futbol de vegades és difícil, estàs bé i no l'encertes, estic content per ells", va assegurar a la zona mixta. "No crec que el Karim estigui pensant  a treure's un pes de sobre. Treballa molt per ajudar l'equip, de nits dolentes en tenim tots, en el futbol un dia fas dos gols i altres dies no estàs encertat. Uns dies t'aplaudeixen i altres dies et xiulen", va afegir.

La satisfacció

"Estem molt contents, era el nostre objectiu arribar a una altra final, hem treballat i patit moltíssim per aconseguir-ho. Ha sigut un partit molt dur, però estem en una altra final. Ens hem enfrontat amb un rival molt dur, hi havia molta tensió per si marcaven, i hem sabut patir amb molt d'esforç, sabent el que estàvem fent", va dir.

"No penso en comparacions, el Reial Madrid ha tingut moltíssims jugadors bons. Intentem fer tot el possible per representar el Reial Madrid sense pensar a fer història, només jugar i guanyar", va sentenciar.

Temes:

Champions