ATACADA UNA LLEGENDA DE LA BOXA

Mayweather surt il·lès després de ser disparada la comitiva en què viatjava

Un dels guardaespatlles del boxejador va ser ferit en una cama a prop d'un hotel a Atlanta

zentauroepp42862463 file photo floyd mayweather jr celebrates with the belt af180410095308 / Steve Marcus

Floyd Mayweather, excampió mundial de boxa, ha sortit il·lès de l'atac amb trets que va patir la comitiva en què viatjava, a Atlanta (Estats Units). L'expúgil, de 41 anys, es dirigia cap a un hotel en furgoneta quan un vehicle va començar a disparar.

Un dels guardaespatlles de l'exboxejador va resultar ferit en una cama, informa el portal TMZ. "Sembla que no va ser un tiroteig a l'atzar, sinó que l'agressor va apuntar al vehicle on viatjava Mayweather", va explicar un portaveu policial, que va confirmar que el llegendari boxejador no va quedar ferit.

El mateix Mayweather va tranquil·litzar els seus milions de seguidors penjant una foto a Twitter en què assegurava que seguia viu. "No sé què passarà demà, per avui segueixo viu", va afirmar amb sorna.

Mayweather va ser campió del món en cinc categories (superploma, lleuger, superlleuger, wèlter i superwèlter) i va acabar invicte la seva carrera com a professional després de 50 combats (27 per fora de combat). Es va retirar l'agost del 2017 convertit en una llegenda de la boxa.

Temes:

Tirotejos