VUITENS DE CHAMPIONS (ANADA)

El City de Guardiola sentencia l'eliminatòria en 9 minuts (0-4)

Kane i Eriksen igualen els dos gols inicials d'Higuaín i silencien el Juventus (2-2) a Torí

marcosl42063486 soccer football champions league basel vs manchester cit180213213425 / ANDREW BOYERS

El City no havia començat gens lúcid el partit, permetent que el Basilea tragués el cap amb cert perill a l’àrea d’Ederson. Però en nou fulminants minuts es va acabar el partit i, per descomptat, l’eliminatòria. Nou minuts plens d’eficàcia i contundència per a l’equip de Guardiola, on va brillar Gündogan, amb dos excel·lents gols. El primer, amb un magnífic cop de cap que va obrir el marcador, i el segon, amb un elegant i potent xut amb la dreta per tancar una senzilla golejada que col·loca el City ja en quarts.

Entre els gols de Gündogan i les mans, sempre fiables, d’Ederson va transitar el partit. El Basilea, almenys, va merèixer un gol, però va estar innocent a l’àrea anglesa. El City, en canvi, no va perdonar i va passar literalment per sobre del seu rival, fins al punt que Guardiola va aprofitar la segona meitat, ja amb tot decidit, per donar minuts de descans a De Bruyne i Sterling, obrint la porta del retorn a l’equip de Sané i David Silva. Al tècnic català li va sortir rodó el viatge a Suïssa perquè ja té el passaport per a quarts a la mà.

Basilea: Vaclik, Lacroix, Xhaka, Suchy, Lang, Frei, Serey Die, Riveros, Elyounoussi (Bua K, m. 85), Stocker (Ajeti, m. 71) i Oberlin.

Manchester City: Ederson, Walker, Kompany, Otamendi, Delph, Fernandinho, Gündogan, De Bruyne (David Silva, m. 63), Sterling (Sané, m. 56), Bernardo Silva i Kun Agüero (Danilo, m. 85).

Gols: 0-1, Gündogan (m. 14); 0-2, Bernardo Silva (m. 18); 0-3, Agüero (m. 23); 0-4, Gündogan (m. 53).