JOCS OLÍMPICS D'HIVERN

Ajornat el descens masculí pel fort vent

La carrera es disputarà dijous i desplaça el supergegant a divendres

jcarmengol42014259 refile correcting caption information alpine skiing py180211125628 / MIKE SEGAR

El descens masculí dels Jocs Olímpics de Pyeongchang, previst aquest diumenge a l'estació sud-coreana de Jeongseon, ha sigut ajornat a causa del fort vent que impera a la pista, segons ha anunciat l'organització de la competició.

Davant la impossibilitat que el descens de nois es disputi aquest diumenge, serà el gegant femení -a Yongpyong, amb l'atractiu de la participació de la nord-americana Mikaela Shiffrin, una de les grans figures dels Jocs- el que obri la competició d'esquí alpí a Pyeongchang 2018, la matinada espanyola d'aquest dilluns.

Les fortes ratxes de vent a Jeongseon, de fins a 39 muts (72 quilòmetres per hora) ha aconsellat a l'organització ajornar el descens fins dijous que ve, cosa que al seu torn comportarà endarrerir el supergegant masculí a divendres, dia que en principi era de descans.

L'organització confia que aquest dilluns, a la veïna estació de Yongpyong, les condicions siguin considerablement millors i es pot disputar el gegant femení, ja que aquest diumenge els vents a la zona no superaven els 28 nusos i, a més, el gegant no necessita una pista tan llarga ni una sortida tan alta com el descens.