TEMPESTA A STAMFORD BRIDGE

El Chelsea accelera el fitxatge de Luis Enrique per substituir Conte

La premsa anglesa assegura que la golejada soferta davant el Watford deixa el tècnic italià contra les cordes

rpaniagua38514250 fc barcelona s coach luis enrique adjusts his sunglasses dur180206104723 / Manu Fernandez

Antonio Conte, el tècnic italià del Chelsea, està contra les cordes. La derrota soferta aquest dilluns davant el Watford de Gerard Deulofeu (4-1) ha deixat en molt mala situació el preparador, que podria ser acomiadat en les pròximes hores, segons assegura la premsa anglesa.

Roman Abramóvitx ja està fart de Conte, que ha qüestionat la política de fitxatges i té el campió de la Premier a 19 punts del Manchester City de Guardiola. El magnat rus ha accelerat les gestions per fitxar l'extècnic blaugrana. Tindria molt morbo veure l'asturià a la banquetablueen el duel contra el Barça de la Champions. 

Ancelotti, l'altra opció

SegonsThe Guardian, per exemple, Luis Enrique i Carlo Ancelotti, tots dos sense equip actualment, són els favorits per substituir Conte si es precipiten els esdeveniments. Amb tres derrotes en els seus quatre últims partits, la situació del transalpí és molt delicada. 

Conte, renovat l'estiu passat, es va mostrar desafiador després de la derrota davant el Watford. "No estic preocupat per la meva feina. Cada dia dono el 120% i si no és suficient el club pot prendre la decisió que cregui, però no estic preocupat. Puc ser entrenador o no del Chelsea, ¿quin és el problema? La vida continua".

Dard als jugadors

La temporada va començar amb l'enfrontament de Conte amb Diego Costa, que se'n va anar a l'Atlètic, i pinta molt malament per a l'italià, que va llançar un dard als seus futbolistes. "Per jugar en un club gran has de tenir personalitat. És fàcil jugar quan hi ha confiança però en aquests moments veus qui està preparat per jugar en un gran club i qui no", va destacar.