REIVINDICACIÓ POLÍTICA

Guardiola: "Portaré el llaç groc i si volen suspendre'm, que lo facin"

Mourinho va assegurar que el tècnic català era un consentit i infringia les lleis de la Lliga anglesa

Soccer Football - Premier League - Manchester United vs Manchester City - Old Trafford, Manchester, Britain - December 10, 2017 Manchester City manager Pep Guardiola Action Images via Reuters/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or live services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. / CARL RECINE (Action Images via Reuters)

Pep Guardiola, tècnic del Manchester City, va sortir aquest diumenge al pas de les crítiques que havia rebut per part de José Mourinho, el seu rival a la banqueta del United i que va caure derrotat per 1-2. L'entrenador portuguès va qüestionar que Guardiola dirigís els partits amb el llaç groc, el símbol amb què el sobiranisme català reivindica la llibertat dels polítics presos o el retorn dels que estan a Brussel·les.

Mourinho va assegurar que Guardiola era "un consentit", que infringia les normes de la Lliga anglesa i que a ell no li permetrien asseure's a la banqueta amb un llaç groc al pit. "Hi ha gent pacífica a la presó pel seu desacord amb un Govern. Portaré el llaç fins que surtin i si la Premier, la FIFA o la UEFA em volen suspendre, que ho facin", va defensar el tècnic català.