MISSATGE A INSTAGRAM

Cristiano: "El que molesta la gent és la meva brillantor"

El portuguès exhibeix narcisisme mentre comença a entrenar-se pel seu compte

ecarrasco39519229 cristiano ronaldo instagram170801191224

Un dia després de declarar davant la jutge pel presumpte frau a Hisenda de 14,7 milions d'euros, Cristiano Ronaldo ha tornat a deixar clar que està encantat d'haver-se conegut i que una bona part del món no l'entén o està en contra seu només per la lluminositat que desprèn.

A mig camí entre el victimisme i aquell narcisisme del qual li resulta impossible desfer-se, l'astre portuguès ha tornat a deixar una d'aquelles frases lapidàries que sonen a rebequeria de nen mimat. «El que molesta la gent és la meva brillantor. Els insectes només ataquen els llums que brillen», va afirmar el jugador del Madrid a Instagram. Una reflexió que ben bé podria recordar aquella que va fer fa gairebé sis anys per criticar els que el xiulen. «Em xiulen perquè soc guapo, ric i un gran futbolista. Em tenen enveja. No tinc cap altra explicació», va dir aleshores Cristiano.

Ronaldo també ha mostrat fotos exercitant-se pel seu compte, tot i que fins dissabte que ve no s'haurà d'incorporar als entrenaments amb el Madrid.

Bale es retira de l'entrenament

Mentrestant, els seus companys continuen als Estats Units. De l'entrenament d'ahir a Chicago es va retirar Gareth Bale queixant-se del taló d'Aquil·les. El gal·lès acumula més de 15 lesions des que va arribar al Madrid el 2013. El seu equip tanca dijous a les tres de la matinada la gira americana davant el combinat d'estrelles MLS All Stars, que comptarà amb la presència de David Villa Kaká, entre altres.