DESENLLAÇ A CRACÒVIA

La final de l'Europeu sub-21 entre Espanya i Alemanya, en directe 'on line'

El conjunt de Celades parteix com a favorit per tornar a regnar al continent com el 2013

zentauroepp39120243 soccer football germany v spain uefa euro u21 championsh170630213618 / STRINGER

Espanya parteix com a favorita per proclamar-se aquesta nit campiona d'Europa sub-21. L'equip que dirigeix Albert Celades s'enfronta avui a Cracòvia a Alemanya (20.45 hores. Cuatro) per buscar el seu cinquè Europeu de la categoria.

Els AsensioSaúlDeulofeuSandroLlorenteVallejo Bellerín aspiren a reconquistar un títol que quatre anys enrere es va adjudicar a Jerusalem la generació de Morata, De Gea, Bartra, Koke, Isco i Thiago, que va firmar un 'hat trick' en la final davant Itàlia, i que 'la Rojita' no va poder defensar a la República Txeca el 2015 perquè no es va classificar. El guanyador del partit d'aquesta nit succeirà Suècia.

La web d'EL PERIÓDICO narrarà en directe 'on line' el partit.