en un partit de 2a B

Brutal agressió d'un jugador a un àrbitre de futbol sala a Barcelona

Un futbolista del CE Barceloneta va donar un cop de puny al col·legiat del partit que els enfrontava amb l'Olympic La Floresta

agresion

Un àrbitre de futbol sala va ser brutalment agredit per un jugador en un partit disputat aquest dissabte a Barcelona, al pavelló municipal Marítim. El partit, del grup 3 de la 2a divisió B -la tercera màxima categoria estatal-, enfrontava el Barceloneta Futsal CE amb l'Olympic La Floresta, equips que lluiten per no baixar de categoria. Un futbolista de l'equip local va clavar un cop de puny a un dels àrbitres de camp del partit després que aquest assenyalés una falta. 

L'agressió va passar a 40 segons del final amb el marcador d'empat a tres, resultat amb què es va acabar el partit. El col·legiat que va assenyalar la falta anava a amonestar amb una targeta groga el jugador. En aquest moment, el futbolista de la Barceloneta comença a insultar l'àrbitre, de manera que aquest canvia de groc a vermell el color de la cartolina. Abans de mostrar-l'hi, el jugador, cara a cara amb el col·legiat, l'amenaça: "Treu-me-la, treu-me-la". Tot seguit, el futbolista agredeix l'àrbitre quan aquest està a punt de mostrar-li la targeta. El col·legiat, commocionat pel cop de puny, va poder acabar el partit que, fins al moment, s'havia disputat amb normalitat.