ACTUALITAT BLANCA

Isco i Morata, segon plat i postres

Els jugadors del Madrid van comentar la seva suplència amb humor

  / EFE / DOMENECH CASTELLÓ

Abans de començar el polèmic partit entre el Vila-real i el Reial Madrid a l'Estadi de la Ceràmica, els jugadors blancs xerraven a la banqueta. Va ser llavors quan les càmeres del programa 'El día después' van captar un aficionat preguntant a Isco per la seva suplència.

El centrecampista 'merengue' va respondre: "Segon plat". Un comentari que va recollir el seu company Morata, també suplent habitual de Zidane, i va afegir entre rialles, "i jo soc les postres".

EL PRIMER PLAT NO VA CONVÈNCER

Curiosament, els dos jugadors van ser clau en la polèmica remuntada del Reial Madrid a l'entrar al terreny de joc a la segona part. Isco va substituir Casemiro al minut 58 quan el partit anava 2-0 favorable als locals. 

Morata va entrar en el minut 77 per Karim Benzema (primer plat per a Zidane) i va culminar la remuntada blanca amb un remat de cap pocs minuts després de saltar a la gespa.

FUTUR EN ENTREDIT

El futur d'Isco sembla que s'allunyar del Santiago Bernabéu. Els rumors de la seva sortida cada vegada tenen més força i situen el jugador malagueny a la Premier League o, fins i tot, al Barcelona. El davanter Álvaro Morata tampoc està acceptant el seu rol secundari a l'equip, sempre a l'ombra del francès Benzema.