Messi, Bolt, Nadal... els grans feliciten els 40 anys de Francesco Totti

Estrelles de totes les disciplines se sumen a les xarxes socials a l'homenatge al 'capitano' del Roma

  / AP / GREGORIO BORGIA

Francesco Totti, el capità del Roma, compleix aquest dimarts 40 anys. El jugador romà juga a l'equip de la seva ciutat des que es va incorporar al juvenil l'any 1989 i no se n'ha anat mai. Durant els seus millors anys els millors clubs del món el van pretendre. Conjunts com el Madrid o els grans italians van trucar a la seva porta, però ell ni tan sols es va aixecar a obrir. Totti ho va tenir clar, el seu cor era 'giallorosso' i no abandonaria mai el club de la seva vida.

Dues dècades després d'estampar la seva firma i vincular-se al Roma, compleix 40 anys i segueix donant guerra al camp. La magnitud del 'Capità etern' és tan gran que molts esportistes de totes les disciplines l'han felicitat.

ELS MÉS GRANS

Totti és una ombra del que va ser però segueix aportant minuts de qualitat sobre el camp. Les grans estrelles del futbol el respecten per una carrera d'entrega i passió. Entre altres, Leo Messi o el seu gran rival, Javier Zanetti, li han desitjat un feliç aniversari.

L'ESPORT L'ADMIRA

No només futbolistes se n'han recordat del futbolista romà. Grans noms d'altres esports, com el tennista Rafael Nadal i el velocista Usain Bolt, han dedicat un petit homenatge a Totti.

Només Totti sap quan es plantejarà la retirada oficial dels camps de futbol, però sap que té el suport de tothom per continuar tot el que vulgui.