Amb un braç així de trencat Thomas Davis va jugar la Superbowl

aguasch32707047 mcx09 santa clara united states 07 02 2016 d160208110144 / TANNEN MAURY

El futbol americà té merescuda fama de ser un esport per a paios durs. Però, després, en una categoria a part, s'hauria de considerar Thomas Davis, 'linebacker' dels Carolina Panthers.  

El jugador va haver de passar pel quiròfan després de trencar-se l'avantbraç en el partit que va classificar el seu equip per a la Superbowl, fa un parell de setmanes. Però malgrat que van haver de cosir-li l'avantbraç dret amb claus, això no va frenar la seva determinació a disputar el partit més important de la seva carrera.

I sí, Thomas Davis va saltar a l'estadi i es va enfrontar aquest diumenge als Denver Broncos. Va ser un esforç sense recompensa. Els Panthers van caure per 24-10 malgrat ser els clars favorits a aixecar el trofeu.

A l'acabar el partit, Davis va penjar per les xarxes socials una foto del seu avantbraç ferit i que dóna la mesura del seu esforç. És bastant impressionant, com es pot observar:

Al seu post d'Instagram, Thomas Davis va assegurar que no pretén fer-se el dur. "Aquest 'post' no és sobre mi. Ni per mostrar que sóc molt dur. No és per exhibir-me, ni exhibir les meves ferides (...) Aquest 'post' és estrictament per demostrar el meu amor pels meus germans i la Panther Nation".