GRAN PREMI DE FRANÇA

Bautista, primer en els entrenaments de 250cc, seguit d'Aoyama i Di Meglio

Barberá ha quedat en quarta posició amb mig segon de diferència

El pilot espanyol Álvaro Bautista, en els entrenaments d’avui. / AP / DAVID VINCENT

El pilot espanyol d'Aprilia Álvaro Bautista ha estat el millor en els entrenaments lliures de 250cc disputats al circuit de Le Mans, en què Héctor Barberá, Ángel Rodríguez, i l'italià Marco Simoncelli han patit diverses caigudes sobre l'asfalt mullat.

Bautista ha ocupat el primer lloc amb un temps d'1:39:302, seguit del japonès Hiroshi Aoyama amb 1:39:415. El tercer i quart lloc han estat per al francès Mike Di Meglio i Héctor Barberá, respectivament.

La classificació l'han completat el vigent campió del món de la categoria, Simoncelli, el suís Thomas Luthi, l'espanyol Alex Debón (Aprilia) i l'italià Roberto Locatelli (Gilera).

Actuació dels espanyols

Ángel Rodríguez, substitut de l'hongarès Gabor Talmacsi en l'equip Balatoring, ha finalitzat l'entrenament 14è i en la vintena volta ha caigut, seguint Barberá.

Barberá no ha durat gaire més sobre la moto i també ha caigut. Aoyama i Di Meglio l'han superat i ha acabat en la quarta plaça. Dos espanyols més, Aitor Rodríguez i Axel Pons, han acabat 22è i 23è, respectivament.

Classificació en els entrenaments lliures de 250cc

1. Álvaro Bautista (ESP/Aprilia) 1:39.302

2. Hiroshi Aoyama (JAP/Honda) a 0.113

3. Mike Di Meglio (FRA/Aprilia) 0.199

4. Héctor Barberá (ESP/Aprilia) 0.592

5. Marco Simoncelli (ITÀ/Gilera) 0.633