Desena edició

La Carrera Solidària d’Esplugues recapta més de sis mil euros

Els diners recaptats serviran per finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofia de Sant Joan de Déu

ayuntamiento de esplugues

La 10a Carrera Solidària d’Esplugues (Baix Llobregat) ha tingut lloc aquest diumenge, 22 de maig, al municipi. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament i l’Hospital Sant Joan de Déu, va celebrar les deu edicions i va recaptar un total de 6.242 euros.

Els diners recaptats aniran destinats a finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofia, un centre d’atenció a infants amb malalties minoritàries i cronicitat complexa ubicat a Esplugues i gestionat per Sant Joan de Déu.

Aquest any s’ha recuperat la Carrera Solidària de 10 quilòmetres, a més de la de 5 quilòmetres i les dues dirigides als participants més petits. En la carrera també hi van participar persones amb cadira de rodes i corredors de totes les edats amb diversitat funcional.

Classificació:

En la carrera de 10 quilòmetres, en la categoria masculina, la primera posició del podi la va aconseguir Miguel González amb un temps de 36 minuts i 31 segons, seguit de Jorge Manzano i Daniel Vicente.

En la categoria femenina, la guanyadora va ser Maria Antònia Cano, amb un temps de 49 minuts i 15 segons. La segona posició del podi la va obtenir Àngels Bonfill i la tercera, Encarna Sáez.

Totes les classificacions ja es poden consultar en aquest enllaç.