Campanya turística

Tram i el Baix Llobregat renoven el seu acord per impulsar ‘La Ruta del Tram’

  • Els municipis que han renovat l’acord han sigut Cornellà, Esplugues, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí

Consorci Baix Llobregat

Tram ha renovat l’acord de col·laboració que té amb diferents actors de la comarca del Baix Llobregat per seguir impulsant la campanya turística ‘La Ruta del Tram’ en aquesta zona, ha explicat l’operador de tramvia en un comunicat dijous passat.

Els ens amb els quals ha renovat l’acord són: el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, tots a la província de Barcelona.

Impulsar turisme sostenible

’La Ruta del Tram’ ofereix descomptes per visitar atractius turístics, culturals i gastronòmics pròxims a la xarxa Trambaix del tramvia (línies T1, T2 i T3), amb la voluntat d’impulsar un turisme sostenible mitjançant l’ús del transport públic.

L’obra modernista de l’arquitecte Josep Maria Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica La Rajoleta a Esplugues de Llobregat, el Palau Mercader a Cornellà de Llobregat, l’edifici Walden a Sant Just Desvern i el Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat són algunes de les propostes de la ruta.

Per disfrutar dels descomptes només cal accedir a la web de ‘La Ruta del Tram’, activar la promoció, i mostrar-la als establiments perquè l’apliquin.

Més notícies d’Esplugues  i Cornellàen l’edició local d’EL PERIÓDICO