Batxillerat

Esplugues reconeix l’esforç dels seus estudiants amb millors resultats en la selectivitat

18 estudiants de centres de secundària d’Esplugues van treure un excel·lent en les últimes proves d’accés a la universitat

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

L’Ajuntament d’Esplugues (Baix Llobregat) ha volgut reconèixer, per segon any, la tasca de l’alumnat dels centres educatius del municipi que van obtenir nota d’excel·lent (9 o més, sobre 10) en les proves d’accés a la universitat (PAU).

L’alcaldessa, Pilar Díaz, va presidir dijous passat aquest acte i va posar en valor que l’esforç d’aquests joves afegint que «marca el camí per fer realitat somnis i projectes, i demostra a altres joves que venen darrere que poden fer el mateix».

Al final del curs passat, 18 alumnes (11 noies i 7 nois) de centres d’Esplugues van treure una nota de 9 punts o superior (en el conjunt de Catalunya van ser 1.242). D’aquests, 15 eren de l’Escola Garbí i la resta, dels instituts Severo Ochoa, Joanot Martorell i La Mallola.

Durant l’acte de reconeixement, celebrat al Saló de Plens municipal, es va fer entrega d’un diploma i d’un tiquet per valor de 50 euros per a material escolar a una llibreria del municipi als alumnes que hi van assistir.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Selectivitat