Recolzament educatiu

El Projecte Èxit facilita la continuïtat acadèmica a sis alumnes d’ESO d’Esplugues

El projecte pretén garantir la continuïtat acadèmica i professional de tot l’alumnat de secundària sigui quina sigui la seva circumstància

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

Sis alumnes de l’Institut Joanot Martorell d’Esplugues (Baix Llobregat) han format part del projecte de diversificació curricular Èxit dirigit a alumnes amb dificultats d’aprenentatge realitzat durant el curs que ara acaba. Aquest projecte, impulsat per l’Ajuntament d’Esplugues i la Generalitat, vol facilitar la continuïtat acadèmica i professional de tot l’alumnat de 3r i 4t d’ESO d’Esplugues. Aquest any, el projecte s’ha vist obligat a reduir de 12 a 6 estudiants beneficiaris d’aquest recolzament per la necessitat de mantenir grups bombolla derivada de la pandèmia.

Durant el curs, a aquests alumnes se’ls facilita un espai d’aprenentatge personal. Aquest any han fet mòduls d’Habilitats Lògiques i Tècniques, Habilitats de Treball i Orientació Professional, i Educació Emocional i Intel·ligències Múltiples. Alguns els han impartit personal de l’Ajuntament.

L’Espai Baronda ha acollit aquest 31 de maig l’acte de final de projecte que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz; la regidora d’Educació, Montse Pérez, i la inspectora dels Serveis Territorials d’Educació del Baix Llobregat, Eulalia Casanovas.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO