ÁMPLIACIÓN DEL TRAMVIA

L'ATM aprova l'estudi informatiu per ampliar el tramvia entre Esplugues i Sant Just Desvern

L'actuació afegirà dues noves estacions i servirà per reordenar el servei al Baix Llobregat

zentauroepp31974936 ada colau tranvia170702183507

El Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha aprovat inicialment l’estudi informatiu per ampliar el tramvia entre Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern. L’actuació està prevista en el Pla Director d’Infraestructures 2011-2020 i sumarà 1,2 nous quilòmetres al traçat actuali dues noves estacions.

D’aquesta manera s’unirà la rotonda de la plaça de Santa Magdalena d’Esplugues amb la parada de la rambla de Sant Just a través de l’eix de la carretera Reial i Laureà Miró, una millora que suposarà la reordenació del servei al Baix Llobregat. El cost de l’actuació és de 35 milions d’euros. Abans d’aprovar-se de manera definitiva, l’estudi se sotmetrà a informació pública durant dos mesos i es farà la seva tramitació ambiental.

Un estudi de mobilitat i d’impacte ambiental

Els documents que componen l’estudi informatiu, que inclouen un estudi de mobilitat i un estudi d’impacte ambiental, han sigut elaborats durant els últims mesos i s’emmarquen en les tasques previstes en el protocol de col·laboració firmat el 2017 entre la Generalitat, els ajuntaments d’Esplugues, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, i l’ATM.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA