QUINZENA METROPOLITANA DE DANSA

Aquest dissabte, tothom ballarà a les ciutats metropolitanes

La iniciativa promoguda per Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues, l'Hospitalet i Santa Coloma es tanca amb una activitat col·lectiva

Imatge de l’espectacle Origami de l’artista Furinkaï, escenificat a Esplugues de Llobregat.  / AJUNTAMENT D'ESPLUGUES

BadalonaBarcelonaCornellàEspluguesl’Hospitalet i Santa Coloma tanquen la seva participació aquest dissabte 17 en la Quinzena Metropolitana de Dansa amb una activitat anomenada ‘Tothom balla’, que se celebrarà simultàniament a les sis ciutats organitzadores del festival a les 12 del migdia.

A Esplugues, aquest espectacle multitudinari serà al parc Pou d'en Fèlix. Per participar en la dansa col·lectiva, cal anar vestit de blanc i/o negre –o combinant aquests dos colors com cadascú prefereixi- i estar a les 11.30 h al parc per poder començar a les 12 en punt.

La ‘performance’ començarà  amb un compte enrere col·lectiu de cinc a zero i en el moment final de la coreografia s'utilitzaran uns papers de colors facilitats per l'organització.

Els interessats poden repassar la coreografia preparada per Toni Mira en aquest vídeo, tot i que en cada ciutat hi haurà una persona que conduirà el ball.   

Després de la dansa participativa, les entitats culturals de la ciutat DansaxTots, Taller Flamenc, Esbart Vila d'Esplugues i la Colla de Bastoners d'Esplugues faran una actuació.

La primera edició del festival ‘Dansa. Quinzena Metropolitana’ haurà omplert durant tres setmanes (de l'1 al 18 de març) teatres, sales, museus, places i també estacions de metro de les sis ciutats de l'àrea metropolitana que l'organitzen, amb més d'un centenar d'espectacles relacionats amb el ball i el moviment.

Més notícies d'Esplugues

Temes:

Dansa