Seguretat

L'app de seguretat d'Esplugues inclou l'Agent Tutor

La figura treballa en la prevenció d'hàbits de risc entre la comunitat educativa

L'Agent Tutor, la figura pionera de la Policia Local d'Esplugues que treballa en la prevenció d'hàbits de risc, vol arribar per totes les vies possibles a la comunitat educativa. Així, a més d'accedir-hi per mail o per whatsapp, des d'aquest curs també es pot fer a través de l'app Seguretat Ciutadana Esplugues per a Android i Apple.

L'aplicació ha incorporat una secció des de la qual es pot trucar a l'agent, enviar emergències, funció disponible només per part de les persones prèviament registrades, i enviar incidències amb opció d'afegir-hi imatge. Poden contactar amb ell, principalment, estudiants, pares i mares i docents.

El servei funciona des del 2008 i està personalitzat en Manel Muñoz, cap, criminòleg i mediador de formació. El curs 2016-2017, l'Agent Tutor va efectuar 102 intervencions amb un total de 220 alumnes entrevistats, així com diverses xerrades, a les quls van assistir 810 alumnes.

Tots els centres educatius i de joves d'Esplugues tenen el servei a l'abast. Els centres en els quals es va intervenir l'any passat van ser les escoles Gras Soler, Can Vidalet, Joan Maragall, Isidre Martí, Isabel de Villena, Natzaret, Utmar i Garbí, els instituts La Mallola, Severo Ochoa i Joanot Martorell i els centres de formació Isoveri i Eugeni d’Ors.

Més notícies d'Esplugues

Temes:

Aplicacions