Immobiliària

Equilis ven 1.000 metres dels seus terrenys a Esplugues per construir una residència

Amb el projecte de Temprano Capital es culmina l'assignació de l'última part edificable dels terrenys de Finestrelles

La promotora Temprano Capital tanca un acord amb Equilis, la multinacional belga que ultima la construcció del centre comercial Finestrelles Shopping Center a Esplugues, per la qual adquireix 10.500 metres quadrats del sòl edificable dels seus terrenys.

Els plans de la gestora immobiliària passen per la construcció d'una residència d'estudiants, amb capacitat per a 372 inquilins, que esperen que pugui obrir les seves portes el 2019, segons publica el portal EjePime. Serà una residència d'alta gamma, amb cuina i banys propis a cada habitació, a més d'un gimnàs i una piscina a les zones comunes.

Després de la venda, Equilis comptarà amb els 57.300 metres quadrats de superfície total de Finistrelles adjudicats. El centre comercial està previst obrir-se l'any que ve, amb 46.800 metres quadrats dedicats per a la seva explotació.

Amb una inversió de 120 milions d'euros, l'empresa ha comunicat que ja s'ha llogat el 80% dels espais comercials, on se situaran la gran majoria d'ensenyes d'Inditex, tret de Lefties, Mango, Kiabi, i cadenes de restauració i hipermercats, com McDonald’s i Alcampo.

 Més notícies d'Esplugues