Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Ens tallen sense avisar els pocs arbres de la Ronda del Guinardó"

zentauroepp15311291 26 02 2011 barcelona foto de la ronda del guinard fotog190704171424 / JONATHAN GREVSEN

Els veïns i veïnes de la Ronda del Guinardó sabem què vol dir perdre qualitat de vida: en pocs anys hem passat de ser un carrer tranquil a ser una artèria de la ciutat. Portem anys veient com el carrer es deteriora, la contaminació ambiental i acústica envaeixen la nostra llar, el carril bici ens obliga a mirar a banda i banda per evitar ser atropellats per una bicicleta o un patinet, la circulació s'ha tornat perillosa, i ara que per fi faran accessible l'estació de metro de Maragall ho fan de la pitjor manera possible: ¡tallant els pocs arbres que quedaven al nostre carrer!

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

I és clar que volem un ascensor per facilitar l'accés a qui més ho necessiti, però no han trobat una alternativa més respectuosa? I no han pensat mai a comunicar-ho al veïnatge? Quan acabin les obres ens plantaran (o no) un arbre que no provoqui al·lèrgies, un que trigarà anys a acollir ocells, aixoplugar avis i amortir la contaminació; això sí, serà molt bonic i amb flors molt llampants perquè tothom oblidi.