Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Les entitats inamovibles de Catalunya

La marea d’estelades cobreix els carrers de Barcelona clamant per la independència de Catalunya. / ACN

Companyies que fins ara tenien la seu a Catalunya han decidit traslladar-la fora a causa de “la incertesa política”. Tots haurem de recordar quines són.

Tanmateix, Catalunya podrà continuar bategant amb la força de sempre. O potser més.

Mantindrà amb orgull, el món del coneixement amb les nostres Universitats, Escoles i Col·legis de reconeguda fama; el món de la salut amb centres hospitalaris de referència mundial: Vall de Hebron, Sant Joan de Déu, Sant Pau, Clínic, del Mar, Bellvitge... (me’n deixo moltíssims, em sap greu, ho sé); els nostres Museus: Picasso, Miró, Tapies...; els nostres teatres: Liceu, Palau de la Música, Nacional ... ; i els nostres Ateneus i les societats esportives des del Futbol Club Barcelona a tot un reguitzell d’entitats dedicades a tots els esports que podem imaginar i tantes altres coses.

I ho podrà mantenir gràcies a milers i milers de persones, professionals, enteses en cadascún d’aquests àmbits, que hi dediquen incansablement els seu esforços.

Tampoc es traslladaran ni els aeroports, ni els ports, ni les instal·lacions ferroviàries. I potser haurem de recordar que les comunicacions imprescindibles amb Europa passen per Catalunya.

Només afegir que de segons quins caves, pastes, xocolates i productes d’alimentació en general, en podem prescindir;  tenim un munt d’altres marques de bons productes per escollir.