Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"La meva mare ha donat positiu de covid i a l'hospital de Palamòs no la volen"

urgncies hospital de palams

La meva mare, de 81 anys, té segona residència a Sant Antoni de Calonge. Està allà des del dia 1 de juliol. Després de dues visites d'urgències a l'hospital de Palamós (dies 1 -li van dir que era un cop de calor- i 3 d'agost -la van esbroncar dient-li que què feia allà de nou-) ha donat positiu en covid-19.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

No li han fet cap seguiment mèdic des de Palamós. El 7 d'agost va empitjorar i, seguint indicacions del 061, va ser portada de nou a aquest hospital de Palamós, on van decidir traslladar-la a Santa Coloma de Gramenet (on està empadronada) perquè diuen que així ho marca el protocol. Nosaltres també hi estem d'acord perquè estem molt descontents d'aquest hospital. La meva germana, cuidadora de la meva mare, encara no té els resultats del PCR que li van fer el 7 d'agost al CAP de Palamós en coordinació amb l'hospital.

Ara entenem tota la família perquè Palamós és una ciutat "segura i lliure de covid". Afegeixo també que a tots els contactes que estem a Barcelona ens han fet ja els corresponents PCR i als contactes de Sant Antoni de Calonge es neguen a fer-lo. És aquest el protocol? Vigileu els qui esteu de vacances a Palamós i voltants. Hi ha molt més covid del que es publica.