Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Inhabilitació del president Quim Torra: ¡Que viva España!"

zentauroepp55162713 torra200928201012

"Entre flores, fandanguillos y alegrías, nació mi España (...). Y es imposible que pueda haber dos. Por eso se oye este refrán: ¡Que viva España! La gente canta con ardor.  ¡Que viva España! Y España es la mejor". La comunicació de la sorprenent i inesperada sentència que inhabilita el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya Quim Torra podia haver anat acompanyada del 'pasodoble', tema més que adient pel missatge que conté i el que representa. Quina vergonya de país!

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Sobre el pasdoble en qüestió, contràriament al que hom pugui pensar, dir que aquell 'hit' popularitzat pel cantant Manolo Escobar va néixer a Bèlgica el 1971. La música i la lletra van ser obra de Leo Caerts i Leo Rozenstraten, ambdós de nacionalitat belga; i no deixa de ser una paradoxa que una composició que enaltia uns valors tan espanyols, veiés la llum en un país geogràficament distant però que és símbol de la democràcia europea.