Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"De cara al 12M, no veig que cap partit proposi erradicar la violència masclista"

papeleta-elecciones / JORDI GARCIA -@LOCALPRES

El 2024 està sent un any nefast pel que fa a víctimes del masclisme. Enguany, ja han mort cinc menors víctimes de violència vicària, un tipus de violència masclista en la qual el pare mata al seu fill o filla per fer mal a la mare, i quatre dones han mort en mans de les seves parelles o exparelles. Aquestes xifres són terribles i intolerables, i demostren que hi ha molta feina a fer en l’àmbit polític i també social. Cap societat hauria de normalitzar aquestes xifres, cap home hauria de pensar que pot prendre la dignitat, la llibertat i la vida d’una dona, però encara estem lluny d’arribar-hi.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Queden dues setmanes per a les eleccions i quan mires els programes electorals llegeixes fórmules com ara "Força per governar", "Al costat de la gent", "Un nou començament", "Prou cessions"... Què proposen els partits polítics per prevenir i erradicar la violència masclista?

Abans d’arribar al 12M fixem-nos també en les propostes formulades per evitar més assassinats masclistes. A casa, al carrer i a internet no tolerem actituds violentes cap a les dones ni cap als infants de cap mena. Denunciem-les! Davant de qualsevol sospita, el millor és actuar.