Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Altres tresors de Lleida que es podrien endur

zentauroepp41286162 graf1170 villanueva de sijena huesca 12 12 2017 alguno171212122229 / JAVIER BLASCO

Heus ací una petita guia adreçada a algun ministre de Cultura que desitgi llençar-hi les grapes. Com que s'ha vist que li agrada l'època medieval, pot endur-se pedra a pedra l'església de Sant Llorenç i plantificar-la al Retiro madrileny. Hi quedaria preciosa. Continuant amb el romànic-gòtic, que pugi a la Seu Vella, carregui els capitells del claustre en un camió i transplanti'ls al mig de la Plaza Mayor. Maquíssim!

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Ara, passem a la pintura. Si coneix Ramon Casas, li sonarà Xavier Gosé. Entri una mitjanit al Museu Morera i triï algunes peces per al Prado. La sala dedicada a finals del segle XIX quedarà molt enriquida! Però, si prefereix el més contemporani, busqui, remeni i compari (i no compri) a la Fundació Sorigué.

Seleccioni. Però, els lleidatans li agrairíem que l'espoli quedés ben resguardat perquè no es podrís. Per exemple, al Guggenheim de Bilbao. Moltes gràcies.