Club d’Estil d’EL PERIÓDICO

10 aliments bàsics per lluir una melena sana per dins i per fora

Tots volem tenir un cabell sa, brillant i preciós. Seguir una dieta equilibrada és clau, asseguren els especialistes

  • María Baras, de Salón Cheska: «La majoria de gent no tria bé ni el xampú ni el condicionador»

Assegura María Baras, la perruquera de les ‘celebrities’ i dels actors de les sèries espanyoles, que «tots volem tenir un cabell sa, brillant i preciós perquè sabem que és important, que acompanya i adorna», que «està clar que hi ha mil coses més importants en la vida, però aquest detall ens fa sentir-nos més segurs quan ens mirem al mirall». L’estilista de Pantene, que es coneix fil per randa els remolins de Paula Echevarría, Marta Hazas, Mario Vaquerizo y Ángela Molina, la capitana del famós Salón Cheska, a Madrid, també defensa que «la salut del nostre cabell té la seva base en l’alimentació».