Consum terapèutic Fact check Comprova una declaració específica o un conjunt de declaracions presentades com a fets. Emet un veredicte sobre si la declaració és correcta o no.

Veritats i mites sobre el cànnabis medicinal

La proposta de legalitzar l’ús recreatiu de la marihuana ha sigut tombada al Congrés, però segueix en estudi permetre el seu ús terapèutic. Verificat analitza què hi ha de veritat en les afirmacions sobre les seves propietats medicinals i els seus efectes secundaris

JGM20 OAKLAND EE UU 01 01 2018 - Un empleado manipula una planta de marihuana hoy lunes 1 de diciembre de 2018 en el dispensario de cannabis Harborside en Oakland EE UU Los votantes de California legalizaron la marihuana recreativa para adultos mayores de 21 anos y se le dio al estado un ano para establecer las regulaciones del mercado minorista EFE JOHN G MABANGLO / JOHN G MABANGLO (EFE)

El debat sobre la legalització del consum recreatiu de cànnabis a Espanya s’ha estancat després de la falta de recolzament que va trobar a Congrés la proposta d’ERC i Més País de regular el cultiu, el consum i la comercialització del cànnabis. El que sí que continua vigent és la possibilitat de legalitzar-lo per al seu ús medicinal, una cosa per a la qual cosa s’ha creat específicament una subcomissió a la Cambra baixa.