Club d’Estil de EL PERIÓDICO

10 coses que ningú t’explica sobre els cosmètics

Parlem amb la doctora en Química i bloguera Raquel Marcos, que resol mil i un dubtes sobre les cremes i ingredients que utilitzem diàriament al llibre ‘Belleza con ciencia’ (Planeta)

La veritat sobre els parabens, l’oli de ricí, l’eficàcia de les cremes coreanes, els millors antiedats i el ‘boom’ dels ingredients purs

¿Funcionen de veritat les cremes antiedat? ¿Com actua un filtre solar? ¿He d’utilitzar protector dins de casa? ¿Què són els parabens? ¿I les sals d’alumini, són segures? Totes aquestes preguntes i moltes més són les que es fa el consumidor corrent sobre multitud de cosmètics que guarda al seu armari i que utilitza cada dia en la seva rutina de cura i bellesa. El públic ja no es conforma amb comprar un producte pel seu envàs bonic o perquè tingui al darrere una poderosa campanya de publicitat. El mercat és cada vegada més exigent i, en els últims anys, a més de les publicacions especialitzades, han sorgit a les xarxes socials diverses veus expertes que des del rigor resolen tots aquests dubtes i ens ensenyen la ciència que s’amaga darrere del món de la bellesa.