El 38% dels infants berenen brioixeria industrial. El 70%, sucs envasats. El 80% prenen sal en excés. El 85% no mengen verdura ni fruita diàriament... ¿Pot ser la dieta vegetariana una manera d’incrementar la salut infantil? Sí. O no. Depèn del que mengis i l’estil de vida. El dietista i nutricionista Julio Basulto, l’experta en salut pública Maria Blanquer, la nutricionista Maria Manera i el pediatre Pepe Serrano acaben de publicar ‘Alimentación vegetariana en la infancia’ (editat per Debolsillo), un rigorós i amè assaig científic que dissecciona l’alimentació saludable sense productes d’origen animal en la infància. Parlem amb un dels seus autors, Basulto.
Club d’Educació i Criança d’EL PERIÓDICO
Julio Basulto: «Es pot ser vegà i menjar fatal»
El dietista i nutricionista és coautor d’un assaig científic d’alimentació vegetariana en la infància que desfà mites i aposta per la salut
El més llegit
- Fernando Simón demana preparar-se per al pitjor: "Cada vegada seran més freqüents"
- Sanció de quatre anys sense sou ni feina al policia de Badalona que va robar sobres de pernil de 25 euros en un Mercadona
- Jordi Vilà obre un restaurant en un hotel de luxe de la Costa Brava
- El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "Importa més del que creus"
- Els embassaments catalans arriben al 80%: sense aigua regenerada ni dessalinitzada haurien estat buits un any i mig