Club d’Educació i Criança d’EL PERIÓDICO

Julio Basulto: «Es pot ser vegà i menjar fatal»

  • El dietista i nutricionista és coautor d’un assaig científic d’alimentació vegetariana en la infància que desfà mites i aposta per la salut

El 38% dels infants berenen brioixeria industrial. El 70%, sucs envasats. El 80% prenen sal en excés. El 85% no mengen verdura ni fruita diàriament... ¿Pot ser la dieta vegetariana una manera d’incrementar la salut infantil? Sí. O no. Depèn del que mengis i l’estil de vida. El dietista i nutricionista Julio Basulto, l’experta en salut pública Maria Blanquer, la nutricionista Maria Manera i el pediatre Pepe Serrano acaben de publicar ‘Alimentación vegetariana en la infancia’ (editat per Debolsillo), un rigorós i amè assaig científic que dissecciona l’alimentació saludable sense productes d’origen animal en la infància. Parlem amb un dels seus autors, Basulto.