Vicenç Bueso, el propietari del bar Can Joan, té un negoci molt especial. El seu pare el va crear el 1974, en una petita placeta, al costat del Col·legi Cultural de Badalona. Juntament amb seva germana, Bueso s’ha encarregat que el seu establiment sigui un imprescindible del dia a dia dels veïns del barri, i dels professors, famílies i alumnes de l’escola, que cuida com si fossin de la seva família. Amb les noves restriccions ha adaptat el bar per convertir-lo en un negoci de bocates i beguda per emportar. I, de moment, està aconseguint mantenir-se a la superfície sense ertos, ni acomiadaments.
tots amb els bars
Vicens Bueso: «Si tanca l'escola del costat, em moro»
El propietari del badaloní Can Joan sobreviu convertint el bar en un negoci de menjar per emportar gràcies als clients d'un centre educatiu pròxim
zentauroepp55513872 supervivientes restaurantes201021111445
El més llegit
- Nou avís de la policia per als que han de renovar el DNI o el passaport
- Europa retira del mercat la vacuna de la covid d’AstraZeneca
- Peris confessa que va abusar de nens des del 1972
- La sanció a Sainz pel GP de Miami afegeix més polèmica sobre la FIA
- Joves polítiques s’obren pas en les llistes electorals del 12M