La Cervecería Robert II és tota una institució al barri de Bufalà de Badalona. Es tracta d’una empresa familiar que va començar fa més de 40 anys. La clau del seu èxit, explica el propietari Víctor Martínez, és la variada carta de cerveses i les tapes casolanes, entre les quals destaquen la vedella a l’asturiana, la tripa i la ‘gambita’ blanca de Huelva. Però el seu plat estrella és el pernil de Jabugo, tallat fi, i de gran qualitat. Les últimes restriccions imposades per la Generalitat han fet que el bar abaixés la persiana i ara el seu futur penja d’un fil.
tots amb els bars
Víctor Martínez: «Em nego a servir sípia en un 'tupper' de plàstic»
El propietari de la històrica Cervecería Robert II tanca temporalment perquè no li surten «els comptes» i avisa que com a màxim aguantarà «dos mesos»

zentauroepp55513875 supervivientes restaurantes201021111429
El més llegit
- Renúncies per venjança: la tendència que més temen les empreses
- Pablo Gil, economista: "Això és el que has de fer per invertir si guanyes 1.000 euros al mes"
- Els campus d'estiu universitaris per a estudiants d'ESO es multipliquen a Catalunya
- La nova Via Laietana s’inaugura el dia 29 amb una gran festa popular
- Mor Esperanza García, exdiputada del PP i delegada de la Junta d'Andalusia a Catalunya