REFORÇ EDITORIAL D'EL PERIÓDICO

EL PERIÓDICO incorpora l'humor gràfic d'Ortega i Garner

L'humorista publicarà una tira còmica de dilluns a divendres i el caricaturista, el cap de setmana

abertran42708229 combo de los nuevos ilustradores de el periodico juan carlos180329121915

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA reforça la seva oferta d’Opinió amb la incorporació en l’apartat d’humor gràfic de les firmes de Juan Carlos Ortega (Barcelona, 1968) i d’Anthony Garner (Hereford, 1968). Ortega publicarà una tira còmica en l’edició impresa del diari de dilluns a divendres, mentre que Garner ocuparà l’espai els dissabtes i diumenges. Les seves tires també es podran disfrutar i compartir a través dels comptes d’EL PERIÓDICO a les xarxes socials i a la pàgina web del diari.

Ortega, que ja publica cada diumenge un article al suplement Més Periódico, és un dels humoristes més prestigiosos del panorama espanyol. Guardonat amb un premi Ondas a la seva trajectòria el 2016, Ortega és un autor polifacètic, amb una àmplia experiència en ràdio (on ha treballat amb grans noms com Júlia Otero i Gemma Nierga) i televisió. És també autor de llibres de divulgació cientítica com El universo para Ulises i Cómo superar las penas de amor con Newton, actualment presenta i dirigeix el programa Las Noches de Ortega a la Cadena SER i col·labora setmanalment amb el programa No es un día cualquiera de Ràdio Nacional d’Espanya. A les tires que publicarà a partir del dilluns 2 d’abril a EL PERIÓDICO, trasllada el seu particular estil per primera vegada al llenguatge de l’humor gràfic.

World Press Cartoon 2017

Anthony Garner té una dilatada experiència com a il·lustrador per a premsa, empreses editorials, publicitat, televisió i teatre a Catalunya, la resta d’Espanya i l’estranger, en mitjans de comunicació social i organitzacions com per exemple The New Statesman, The New York Observer, Greenpeace, El País, El Punt Avui, Ara, TV-3, France 24 TV i La Fura dels Baus, entre altres. Actualment publica a la revista satírica El Jueves una vinyeta setmanal. També ha il·lustrat més de 20 llibres infantils i d’adults. Les seves caricatures i vinyetes han sigut seleccionades per a nombroses exposicions a Espanya i a l’estranger, la més recent en l’edició de l’any passat del World Press Cartoon.

Amb la incorporació com a humoristes d’Ortega i Garner, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA reforça la seva oferta d’il·lustradors gràfics, que ja compta amb les firmes de Leonard Beard i María Titos.