AMB AFORAMENT LIMITAT AL 30%

Port Aventura obrirà des del 8 de juliol

L'ús de mascareta serà obligatori a tot el 'resort', així com el control de temperatura i la desinfecció constant de les atraccions

També funcionaran els hotels (PortAventura, Gold River, Mansión de Lucy i Colorado Creek, amb les seves piscines), però no hi haurà espectacles fins al setembre

1591967099-20561244383c8bf97f56c342b6772427

Port Aventura World Resort ja ho té tot a punt per obrir les portes. Serà el pròxim 8 de juliol, data en la qual l’emblemàtic parc d’atraccions de Vila-seca i Salou donarà inici a la temporada d’estiu, després d’uns mesos tancat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Ara, el ‘resort’ de Tarragona ha dissenyat una proposta de lleure i vacances que permetrà disfrutar de les seves icòniques atraccions, una completa oferta gastronòmica i d’allotjament als seus diferents hotels temàtics. Fins al setembre, no obstant, el parc no acollirà cap espectacle, i tampoc obrirà les portes el seu parc aquàtic, Caribe Aquatic Park.

Fora d’això, s’ha dissenyat un complet pla per protegir al màxim la salut de clients, empleats i col·laboradors, seguint totes les mesures de seguretat, distància social i higiene estipulades per les autoritats i a més certificades per auditores externes.

El parc vol posicionar-se com una solució perfecta per al turisme de proximitat –‘staycation’–, ja sigui per visitar el dia, planejar un cap de setmana llarg o una setmana completa de vacances, disfrutant dels seus emblemàtics parcs temàtics, els seus hotels tematitzats amb piscines, la proximitat a les platges, la gastronomia mediterrània i la pràctica del golf en un entorn únic.

«Des de fa 25 anys el nostre propòsit ha sigut crear experiències úniques que es poguessin disfrutar i, sobretot, compartir en família o amb amics. PortAventura World Resort és un lloc excepcional per la seva ubicació en un enclavament mediterrani; per la seva oferta única que inclou propostes per a tots els tipus de viatgers; per la qualitat i l’excel·lència dels seus serveis; i pel seu compromís amb les persones, el territori i la societat», destaca Arturo Mas-Sardá, president del Consell d’Administració de PortAventura World Resort. 

«Hem posat en marxa tota una sèrie de mesures extraordinàries per oferir als nostres parcs i hotels una experiència completa en un entorn segur. PortAventura World Resort és el destí ideal per al turisme nacional que busca una experiència familiar de vacances per disfrutar dels seus parcs, hotels, platja i gastronomia, entre altres atractius», conclou Fernando Aldecoa, director general d’Operacions i Finances.

Mesures extraordinàries contra la Covid

Per a la primera fase de tornada a l’activitat, la companyia ha posat en marxa aquesta bateria de mesures extraordinàries:

1    Control de temperatura a l’entrada dels parcs i els hotels.

2       Ús de mascareta obligatori a tot el ‘resort’.

3       Noves normes d’higiene i disposició de solucions desinfectants a tot el ‘resort’, incloent la neteja i desinfecció contínua en atraccions i punts de contacte.

4        Reducció de l’aforament a un 30% i posada en marxa de nous fluxos de persones, evitant grans aglomeracions i limitant al màxim el contacte directe per a així establir la distància d’un metre i mig entre persones.

5       Per assegurar la limitació d’aforament, es crea un nou sistema de venda d’entrades on el client ha de reservar la data de la seva visita amb temps. La venda d’entrades estarà disponible a la web de PortAventura World, a les seves plataformes digitals (‘app’, mòbil i ‘tablet’) i a través d’agències autoritzades.

6       Col·locació de senyalització i elements informatius per prevenir riscos i dotar d’informació els visitants.

7        Foment del ‘cashless’/‘contactless’ per facilitar l’experiència de client sense contacte físic.

Totes aquestes mesures estan sent auditades a través d’un equip d’assessors externs que han certificat els protocols i infraestructures del programa de prevenció. PortAventura World Resort obrirà amb el segell turístic Safe Tourism Certified promogut per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

L’horari, tant de PortAventura Park i Ferrari Land, amb la seva oferta d’atraccions, restauració i botigues serà de 10.00  a 22.00 hores, i  d’11.00 a 16.00 hores, respectivament.

Hotels sí, espectacles encara no

Alhora, obriran els hotels PortAventura, Gold River, Mansión de Lucy i Colorado Creek –incloses les seves respectives piscines–, que garantiran que els hostes que visitin el ‘resort’ puguin disfrutar de la seva tematització favorita. El programa d’espectacles del ‘resort’ ha hagut d’adaptar-se a la nova situació i estarà sense activitat fins al setembre. De la mateixa manera, Caribe Aquatic Park  estarà tancat.

La celebració del 25è aniversari ha coincidit amb temps excepcionals, en els quals el compromís de tota la companyia ha sigut fonamental en aquests mesos. PortAventura World Resort està preparada per obrir i tornar a ser el destí de vacances favorit de les famílies de tot Europa.