nova normalitat

Begur tindrà aquest estiu un autocine

El so arribarà al públic a través d'un sistema de radiofreqüència als altaveus del seu propi cotxe

Els organitzadors volen que la gent pugui encarregar menjar i rebre'l a la finestreta del cotxe

zentauroepp53419944 icult200521142132 / Natxo Frances

La Costa Brava comptarà aquest estiu amb un autocine, un espai on els espectadors veuran la projecció d’una pel·lícula des dels seus respectius vehicles, que s’ubicarà a la localitat de Begur, a escassos metres de la casa on va viure la ‘bailaora’ Carmen Amaya.

Els responsables del projecte han destacat també que el so arribarà al públic a través d’un sistema de radiofreqüència als altaveus del seu propi automòbil i que s’oferirà la possibilitat d’escollir idioma.

A més, s’organitzarà un festival a l’empara d’aquesta nova iniciativa que, a més de la projecció de pel·lícules, inclourà música i activitats en aquest espai de 8.700 metres quadrats que afavoreix el distanciament social imposat per la pandèmia de coronavirus.

La temporada anirà de l’1 de juliol al 30 de setembre i la programació cinematogràfica variarà i s’adaptarà al llarg de la setmana a diferents tipus de públic.

Els organitzadors estan conversant amb els comerços locals perquè els espectadors disposin de l’opció d’encarregar menjar i rebre’l a la finestreta del seu cotxe amb totes les garanties de seguretat.