DESESCALADA TURÍSTICA

Iniciativa per fomentar el turisme familiar i pròxim després de la Covid-19

La proposta #EnFamiliaPorEspaña, desenvolupada per consultors i agents del sector, intenta ajudar una de les àrees econòmiques més castigades pel virus

En un moment que molts deixen volar la imaginació més enllà de les fases imminents de desescalada, pensant ja en les vacances i en quin tipus de descans es podrà fer, neix la iniciativa  #EnFamiliaPorEspaña, amb l’objectiu de recolzar el turisme familiar i de proximitat. Es tracta d’una idea que pretén buscar avals entre els ciutadans i en xarxes socials per donar un bri d’esperança a un dels sectors econòmics que, sens dubte, més castigat ha resultat per la Covid-19.

La proposta, segons els seus impulsors, intenta transmetre un missatge de confiança i seguretat perquè les famílies descobreixin destinacions i viatgin amb tranquil·litat en el moment en què es reprengui, seguint sempre els criteris i recomanacions sanitàries de les autoritats, l’activitat turística. S’intenta, a més, fomentar un turisme més sostenible, com a instrument de desenvolupament de les economies locals «de manera equitativa i ètica, basat en un equilibri mediambiental».

Una proposta oberta a famílies viatgeres i destinacions

#EnFamiliaPorEspaña s’ha desenvolupat conjuntament per The Fun Lab, firma de consultoria de turisme familiar i arquitectura per a espais de lleure, i We are VIBE, agència de màrqueting, comunicació i disseny web que realitza projectes per a diversos sectors, entre els quals el turístic. La proposta neix oberta a tots els actors del sector turístic familiar, des de les mateixes famílies viatgeres, fins als establiments i destinacions, passant per mitjans de comunicació, institucions i personalitats amb influència a les xarxes socials.

Per poder afegir-se a aquesta iniciativa, l’organització convida tots els usuaris que desitgin donar el seu suport, a compartir en els seus perfils socials els records fotogràfics dels seus viatges anteriors en família pel nostre país, i difondre junt amb aquestes imatges l’etiqueta #EnFamiliaPorEspaña. El grup pretén ser una comunitat col·laborativa en la qual totes les companyies, institucions i altres agents del sector puguin compartir i proposar les seves pròpies idees, solucions i continguts.