PATROCINA: BANC SABADELL

Bases dels premis Empresa de l'Any

Els premis Empresa de l'Any són un referent en el panorama socioeconòmic de Catalunya des de fa gairebé quatre dècades. El Grup Zeta, a través de la seva capçalera de referència, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, vol posar en valor l'esforç del teixit industrial català i la seva aportació en la construcció d'una societat cada dia més equitativa, rica i progressista.

Els premis Empresa de l'Any consten de quatre capítols. El primer i principal és el que dona nom al guardó, i està patrocinat en exclusiva per BANC SABADELL.

Els tres capítols restants són el premi Projecta, el premi Inicia i el premi Innova. En tots els casos es tracta de premis honorífics, sense dotació econòmica.

Els premis són atorgats segons el criteri d'un jurat format per diferents personalitats de l'àmbit socioeconòmic de Catalunya, totes de reconegut prestigi i trajectòria.

El jurat sotmet a consideració les diferents candidatures aportades per cada membre, que han de tenir com a requisit comú indispensable tenir seu o representació a Catalunya.

Per a la concessió de cada premi, el jurat tindrà en compte els criteris següents:

Premi Empresa de l'Any, patrocinat per Banc SabadellPremi Digitalitza, patrocinat per Mobile World CapitalPremi Inicia, patrocinat per Levante CapitalPremi Innova, patrocinat per Quiron SaludPremi Projecta, patrocinat per Port de Barcelona