MWC BARCELONA

Un reconeixement a la transformació digital de l'empresa

Com a patrocinador del premi Digitalitza, MWCapital reconeix l'esforç i el compromís de les empreses tradicionals que aposten per digitalitzar els seus processos

Interior de la seu de la Fundació Mobile World Capital de Barcelona. / MWCB

Mobile World Capital Barcelona impulsa la transformació mòbil i digital de la societat, i amb això ajuda a millorar la vida de les persones a nivell global. Amb suport públic i privat a Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital treballa en tres àrees: la capacitació de noves generacions, professionals i ciutadans en l'ús de tecnologies digitals (mSchools); la transformació digital d'indústries i serveis (GoingDigital i d-LAB) i l'acceleració de la innovació a través de l'emprenedoria de base digital (4YFN i mVenturesBcn). Aquests programes estan transformant positivament l'educació, la indústria i l'economia.

La Fundació Mobile World Capital acull dos dels esdeveniments més importants de la indústria digital: el GSMA Mobile World Congress, l'esdeveniment de referència sobre la indústria mòbil a nivell mundial, i 4 Years From Now (4YFN), la trobada internacional per a la creixent comunitat de 'start-ups' tecnològiques.

Aquest any, MWCapital se suma als premis Empresa de l'Any, un referent en el panorama socioeconòmic al nostre país. Com a patrocinador del premi Digitalitza, MWCapital reconeix l'esforç i el compromís de les empreses tradicionals que aposten per digitalitzar els seus processos. Per atorgar-lo, es tindrà en compte la transformació digital d'empreses creades prèviament a la revolució digital i com han adaptat les seves dinàmiques de treball per millorar indicadors i objectius de negoci de l'empresa.

El premi Digitalitza és un guardó que reconeix, per primera vegada, l'esforç de l'empresariat i la seva voluntat de sumar-se a la transformació digital de forma activa i decidida

Comptar per primera vegada amb un reconeixement a la digitalització corporativa ens permet aportar als premis Empresa de l'Any 2016 l'experiència que hem adquirit com a capital mundial del mòbil. Barcelona, el seu teixit empresarial i el treball que fem tant institucions públiques com privades, veurà reconegut així el seu treball i compromís amb l'evolució digital de les seves empreses.

Estem doncs davant un guardó que reconeix, per primera vegada, l'esforç de l'empresariat i la seva voluntat de sumar-se a la transformació digital de forma activa i decidida. Les empreses tradicionals es troben davant el repte de ser una empresa de futur i mantenir la seva essència, un dilema complex que genera una de les qüestions més importants a resoldre: ¿estem preparats per afrontar el canvi? En aquest punt, el premi Digitalitza demostra que, efectivament, les empreses tradicionals estan apostant per aquesta transformació i ja són més 'mobile' que mai.

En aquesta línia, MWCapital treballa durant l'any amb empreses i institucions per apoderar els professionals i oferir-los les eines necessàries que els permetin liderar aquest procés de transformació. Així, per exemple, el programa GoingDigital treballa per consolidar una comunitat activa on emprenedors, gerents i empresaris puguin comprendre i adquirir una visió de l'impacte de les noves tecnologies en l'economia, els negocis i en el conjunt de la societat.