British Council: el compromís amb l’excel·lència en l’ensenyament d’anglès

El British Council és una organització molt coneguda al nostre país, ja que fa 80 anys que desenvolupa la seva tasca en el camp de l’educació i de l’ensenyament d’anglès als seus centres de tot Espanya.

El que la majoria de la gent no coneix és la veritable raó de ser i propòsit del British Council a Espanya i arreu del món: el British Council és l’organització internacional del Regne Unit dedicada a crear connexions, entesa i confiança entre els ciutadans britànics i espanyols (i dels més de 100 països on és present) a través de la seva tasca en el camp de l’educació, la societat, l’art, la ciència i l’ensenyament i la certificació de l’anglès. En aquest rol de fundació internacional, arriba a connectar amb 128 milions de persones cada any arreu del món.

Treballar les competències en l’idioma per obtenir amb un coneixement profund de l’anglès millora les oportunitats educatives i professionals. La seva aposta per la generació d’oportunitats culturals es completa amb la difusió del treball i l’obra de científics i artistes britànics.

¿I com són els seus cursos d’anglès per a nens?

¿I com són els seus cursos d’anglès per a nens?A causa de la tasca feta a tants països i en diferents camps de la cultura, educació i societat, els professors del British Council s’impregnen de les millors pràctiques a l’hora d’ensenyar anglès amb una metodologia que pretén treure el millor de cada alumne i que, alhora, és molt interessant per a ells. En els cursos d’anglès extraescolars per a nens a partir de 2 anys, els seus programes posen l’accent en les necessitats educatives en totes les etapes, i en el desenvolupament en anglès d’habilitats clau per al seu futur. Com que aquestes necessitats són diferents depenent de l’etapa, els experts acadèmics del British Council desenvolupen unes metodologies específiques perquè l’evolució i la progressió en les habilitats i en l’idioma siguin tangibles des del primer moment. Si fem un resum de cada etapa, aquests serien els aspectes que es potencien:

Infantil: Una experiència feliç aprenent anglès

Infantil: Una experiència feliç aprenent anglèsEls primers anys són clau per establir les bases de l’aprenentatge de l’anglès. Per això, al British Council han desenvolupat un mètode exclusiu i basat en el Foundation Stage Curriculum britànic, perquè el seu fill desperti la seva curiositat per l’idioma d’una manera espontània mentre descobreix el seu entorn.

Primària: Protagonistes del seu propi aprenentatge

Primària: Protagonistes del seu propi aprenentatgeA Primària, el seu programa fomenta la creativitat i confiança en anglès a través de projectes sobre temes que els apassionen. Les classes obren pas a la interacció amb jocs a través dels quals els nens milloren la seva pronunciació i comunicació en anglès, i desenvolupen competències clau.

Secundària: Preparats per a un entorn global

Secundària: Preparats per a un entorn globalSecondary Plus inspira els joves a aprendre i consolidar el seu anglès a través de temes rellevants per a ells i simulant situacions reals en què es comuniquen, reflexionen, debaten o plantegen solucions a problemes, i adquireixen el nivell per certificar el seu anglès amb els exàmens First, Advanced i Proficiency.

I per a aquells que no poden acudir als seus centres, també ofereixen cursos d’any acadèmic en format ‘online’; sempre amb els seus professors i amb la mateixa qualitat dels presencials.

Descobreix l’oferta del British Council per a nens i joves a la Comunitat de Madrid, Barcelona, Bilbao, Palma i València a www.britishcouncil.es.

Temes:

Anglès