CONFERÈNCIA SECTORIAL D'EDUCACIÓ

Méndez de Vigo endarrereix l'aprovació del decret de revàlides de la LOMCE d'ESO i Batxillerat

El ministre d'Educació accepta la proposta de les comunitats autònomes de separar en dos decrets les avaluacions externes de Primària, per un costat, i d'ESO i Batxillerat, per l'altre

El ministre d’Educació Méndez de Vigo saluda la consellera Rigau, aquest dijous, en la Conferència Sectorial d’Educació. / AGUSTÍN CATALÁN

El ministre d'Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, ha acceptat aquest dijous la proposta de les comunitats autònomes de separar en dos decrets les avaluacions externes de Primària, per un costat, i d'ESO i Batxillerat, per l'altre, amb l'objectiu de debatre amb més temps les de Secundària, ja que, segons el calendari de la LOMCE, aquestes proves no es faran fins al curs 2017-2018.

Així ho ha explicat en declaracions als mitjans el conseller d'Educació de la RiojaAbel Bayo Martínez, al sortir de la Conferència Sectorial d'Educació, que se celebra aquest dijous a Madrid, i que presideix per primera vegada Méndez de Vigo.

"En lloc d'un decret en seran dos per deixar per més endavant [les avaluacions] d'ESO i Batxillerat", ha explicat el conseller riojà.