Barcelona, protagonista

Els fideus d’Udon, del Born als Estats Units

La companyia, nascuda a Barcelona el 2004, preveu arribar aquest any als 80 establiments, distribuïts arreu del món, amb el repte de conquerir el mercat dels EUA.

Els fideus d’Udon, del Born als  Estats Units

Ferran Nadeu

La nova reina dels fideus asiàtics es diu Cristina Gómez Manarel, cap de cuina del restaurant valencià Fierro, i així va ser coronada ahir en un acte que la companyia Udon Asian Food va celebrar a Barcelona, la ciutat que va veure néixer la companyia el 2004. L’empresa, que l’exercici anterior va arribar a una facturació de més de 53 milions d’euros, que representa un increment de més del 3% respecte a l’any anterior, s’encamina aquest any cap als 60 milions de facturació i està ben decidida a aconseguir superar els 80 locals repartits per països tan diversos com Espanya, Andorra, Puerto Rico, la República Dominicana, l’Equador, Mèxic, Xile, Portugal i els Estats Units.