La nova reina dels fideus asiàtics es diu Cristina Gómez Manarel, cap de cuina del restaurant valencià Fierro, i així va ser coronada ahir en un acte que la companyia Udon Asian Food va celebrar a Barcelona, la ciutat que va veure néixer la companyia el 2004. L’empresa, que l’exercici anterior va arribar a una facturació de més de 53 milions d’euros, que representa un increment de més del 3% respecte a l’any anterior, s’encamina aquest any cap als 60 milions de facturació i està ben decidida a aconseguir superar els 80 locals repartits per països tan diversos com Espanya, Andorra, Puerto Rico, la República Dominicana, l’Equador, Mèxic, Xile, Portugal i els Estats Units.
Barcelona, protagonista
Els fideus d’Udon, del Born als Estats Units
La companyia, nascuda a Barcelona el 2004, preveu arribar aquest any als 80 establiments, distribuïts arreu del món, amb el repte de conquerir el mercat dels EUA.

El més llegit
- ¿Quins centres comercials obren el 9 de juny, Segona Pasqua, a Barcelona i Catalunya?
- ‘El conte de la serventa’ va ser una realitat a Irlanda: 9.000 nadons morts i 56.000 mares solteres maltractades al segle XX
- Barcelona es juga un 14% del PIB si els turistes la deixessin de visitar
- Quina festa és el 9 de juny? Només aquests municipis de Barcelona tindran un pont de tres dies
- Un presumpte brot de salmonel·la causa almenys una vintena d’afectats a Sant Adrià