La revolució del futur també comença als nostres plats. O més ben dit, en què mengem, com es produeixen els aliments que arriben a les nostres taules i quin impacte té tot aquest procés al món que ens envolta. I és que, segons assenyalen innombrables informes, un dels grans reptes d’aquests temps és entendre com podem produir més i millors aliments alhora que reduïm l’empremta ecològica d’un sector que és responsable d’un terç de les emissions de gasos amb efecte hivernacle que estan desencadenant la crisi climàtica. Per respondre a aquest desafiament, aquesta setmana un centenar d’experts en innovació alimentària es van reunir a Madrid en una de les trobades més grans sobre "alimentació del futur" de tot Europa. ¿El seu veredicte? Que aquesta revolució del futur, lluny de ser un miratge, ja ha començat i a poc a poc està arribant als nostres plats.
La indústria alimentària accelera per reduir la seva petjada ecològica
El gran repte del sector, responsable d’un terç de les emissions contaminants, és produir més i millors aliments alhora que reduir l’impacte ambiental / Els especialistes apressen a lluitar contra el malbaratament de productes

La indústria alimentària accelera per reduir la seva petjada ecològica
El més llegit
- L’ala dura del conclave augura un cisma si s’elegeix un papa continuista
- Un cardenal acusat d’encobrir delictes de pederàstia participarà en el ritu del tancament del taüt del Papa
- Plantada històrica del Madrid a la Copa: ni entrena ni assisteix a les rodes de premsa
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa
- Un mosso rescata els dos ocupants d'un cotxe després de xocar contra un mur i caure a una piscina