Embolcall natural, invisible i comestible

La ‘start-up’ catalana Bio2Coat idea un envàs que protegeix la fruita i n’allarga la vida, i que les anàlisis confirmen com a segur, sense microplàstics, biodegradable i compatible amb les certificacions residu zero, vegà, bio i orgànic.

Embolcall natural, invisible i comestible

A molts supermercats encara hi ha prestatgeries plenes de fruites embolicades en capes i capes de plàstic i caixes senceres de productes que acaben a les escombraries quan no aconsegueixen vendre’s a temps. Però ¿i si hagués una manera de protegir aquests aliments, així com conservar-ne el color, sabor i frescor durant més temps, sense la necessitat d’embolcalls plàstics ni additius potencialment perjudicials? La start-up Bio2Coat, nascuda a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ha desenvolupat una possible resposta a aquest problema. "Es tracta d’un embolcall natural, invisible i comestible que protegeix la fruita, n’allarga la vida útil i redueix el desaprofitament", afirma Farayde Matta Fakhouri, cofundadora de Bio2Coat.

Temes:

Vida sana