Un migdia qualsevol en una oficina d’una ciutat espanyola qualsevol, la processó de tàpers esperant per ser reescalfats al microones del menjador comú és una constant. Aquests recipients minúsculs contenen el nostre menú diari de dilluns a divendres. Omplim la nostra ampolla d’aigua del dispensador –que per cortesia ha instal·lat la nostra empresa– i mengem diligentment sense sortir ni tan sols al carrer. Per acabar, traiem un cafè de la màquina expenedora o una d’aquestes bossetes d’infusió que emmagatzemem al nostre calaix.
La tirania de menjar en tàper

undefined20875914 esplugues de llobregat 22 11 2012 sociedad tema carmanyol200304182536
El més llegit
- ‘Lock-picking’, el nou sistema per obrir cases sense forçar panys amb què bandes de georgians roben a Espanya
- BCN busca la fórmula per insuflar una nova vida a la seva plaça més dura
- Mor Montse Guillén, la pionera que va triomfar als EUA amb la cuina catalana
- ‘Tot el camp és un clam...’
- ¿Qui dimonis és Kiko Veneno?