Encara riu quan recorda el dia, aquest estiu, en què la seva mare el va interrogar: "Però, a veure, filla, ¿qui són aquests nois de Glovo a qui tant truques?". La dona, ja viuda, estava passant uns dies a casa de la Núria i aquells xavals que trucaven a la porta, nit sí, nit no, carregats amb pizzes, hamburgueses o fideus xinesos, la tenien intrigada. "Estàvem de vacances i, la veritat, em feia bastanta mandra posar-me a cuinar, així que, amb els nens també per casa, vaig demanar diverses vegades que ens portessin el sopar", explica aquesta lleidatana, psicòloga de professió, que reconeix que en els últims anys ha pres l’hàbit de fer-se portar el menjar almenys una vegada per setmana. "Altres vegades, anem nosaltres a buscar un kebab o unes racions de sushi i ens ho portem a casa", explica.
"¿Qui són aquests de Glovo?"
Les famílies són cada vegada més petites, fet que influeix en el descens de les compres
«Ara, ja sola amb el meu marit, ens permetem sortir més a menjar fora», explica la Marta
Més del 16% dels àpats que van realitzar els espanyols el 2023 es van preparar fora de casa, o bé en la modalitat de ‘take away’ o bé consumides en bars i restaurants, segons l’‘Informe del consum d’alimentació a Espanya’ publicat pel Ministeri d’Agricultura.

Temes:
El més llegit
- José Elías ho deixa clar: en què invertir per tenir rendibilitat sense riscos
- Així s'ha jubilat un jove amb 23 anys gràcies a una argúcia legal
- Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats
- Els treballadors podran avançar tres anys la jubilació parcial a partir de demà
- El futur Hospi de Jordi Alba i Thiago Alcántara: objectiu, arribar a Primera Divisió