El reglament que obligarà els grans restaurants catalans a comptar amb un pla específic per evitar el malbaratament alimentari s’aprovarà "abans de finals d’aquest any", segons va anunciar ahir el director general d’Indústries Alimentàries de la Generalitat, Joan Gòdia, en la presentació de la campanya que porta el nom d’Aprofitem els aliments.
Alimentació a Catalunya
Els restaurants hauran d’informar aquest any del menjar que malgasten
La mesura del Govern afectarà locals amb més de 2 milions d’ingressos anuals

Comensales en el primer GastrRecup, un menú con alimentos de reaprovechamiento, en el restaurante Normal de Girona. /
El més llegit
- Qui és Inés Guardiola, l'advocada que ha aconseguit l'absolució de Dani Alves
- Els Mossos volen que els forenses aclareixin si Tenneco causa càncer
- El final del canvi d’hora apunta al 2026
- Set projectes multiplicaran la potència cultural de Barcelona
- El TSJC absol Alves d’agressió sexual a una jove al Sutton el 2022