Dos anys tenen els fabricants espanyols de melmelades, sucs i llet condensada per adaptar-se a les noves condicions de les denominades directives de l’esmorzar, unes reformes o retocs legals que divendres es van publicar al Diari Oficial de la Unió Europea i que busquen, entre altres coses, reduir el contingut de sucres d’aquests aliments. La revisió també afecta l’envasament de la mel, que a partir d’ara haurà de ser més detallat sobre l’origen del producte. L’objectiu és donar compliment a la coneguda com a estratègia De la granja a la taula, amb la qual Brussel·les aspira que la dieta dels ciutadans europeus sigui cada vegada més saludable i sostenible. I l’excés de sucres és un dels principals enemics a combatre en aquesta batalla.
Brussel·les exigeix menys sucre als sucs i més fruita a la melmelada
Els fabricants tenen dos anys per tal d’incorporar els canvis de les noves directives dels esmorzars, que les associacions de consumidors espanyoles veuen encara insuficients

Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança