El sector agroalimentari espanyol, que ha donat mostres de la seva fortalesa en la recent fira Alimentaria i que pot presumir de ser el gran motor exportador del país, té, però, diversos reptes per aconseguir. Un d’aquests, el canvi climàtic, que posa en entredit collites i recursos com l’aigua. L’altre, la sobirania alimentària, que hauria d’assegurar un proveïment assequible de productes bàsics a tota la població. I un tercer encara, unes lleis que massa vegades es redacten "atenent les modes, quan el que les hauria de guiar és una base científica solvent", segons Fernando Moraleda, director de l’Oficina Alimentària de la consultora Llorente y Cuenca (LLYC).
La crisi climàtica forçarà canvis en la indústria agroalimentària
Els experts demanen coordinació i lleis basades en el rigor científic i no en modes

Temes:
El més llegit
- José Elías ho deixa clar: en què invertir per tenir rendibilitat sense riscos
- Els treballadors podran avançar tres anys la jubilació parcial a partir de demà
- Seat prescindeix d’improvís de Griffiths, president de la companyia
- Cinc morts per una explosió de grisú en una mina d’Astúries
- Alves podria cobrar una indemnització de fins a 20.200 euros