El sector agroalimentari espanyol, que ha donat mostres de la seva fortalesa en la recent fira Alimentaria i que pot presumir de ser el gran motor exportador del país, té, però, diversos reptes per aconseguir. Un d’aquests, el canvi climàtic, que posa en entredit collites i recursos com l’aigua. L’altre, la sobirania alimentària, que hauria d’assegurar un proveïment assequible de productes bàsics a tota la població. I un tercer encara, unes lleis que massa vegades es redacten "atenent les modes, quan el que les hauria de guiar és una base científica solvent", segons Fernando Moraleda, director de l’Oficina Alimentària de la consultora Llorente y Cuenca (LLYC).
La crisi climàtica forçarà canvis en la indústria agroalimentària
Els experts demanen coordinació i lleis basades en el rigor científic i no en modes
Temes:
El més llegit
- Mar Suy: "Tinc set medalles mundials i seguia pagant la quota i els viatges"
- La Seguretat Social avisa els pensionistes que vulguin cobrar 31 euros extra
- L’avi que va matar els nets i es va suïcidar va viure una tragèdia prèvia
- L’obra eterna de Sir Pep Guardiola a la Premier
- La Seguretat Social adverteix: aquests pensionistes es quedaran sense la paga extra d’estiu